انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود عارف: فرهنگ ایرانی نشان داده است اهل گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم واکنش سخنگوی دولت به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر اطلاعات: دسیسه دشمن با شکستی مفتضحانه روبرو می‌شود

وزیر اطلاعات با اشاره به ناآرامی‌های اخیر کشور گفت: این دسیسه نیز همانند دیگر توطئه‌های از پیش طراحی شده با شکستی مفتضحانه روبرو می‌گردد و دگر بار رسوایی فتنه‌افکنان را رقم می‌زند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۳۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات با صدور پیامی روز فراجا را به فرمانده کل انتظامی کشور و افتخارآفرینان فراجا تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

سردار سرتیپ پاسدار اشتری 

فرماندهی محترم انتظامی جمهوری اسلامی ایران
 
باسلام و تحیّت

فرا رسیدن روز نیروی انتظامی را خدمت جناب‌عالی، فرماندهان، کارکنان و سربازان افتخارآفرین فراجا که حافظان مرزهای مملکت امام زمان (عج) و امنیت پایدار در سرزمین اهل‌بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) می‌باشند، صمیمانه تبریک می‌گویم و به روان پاک شهدای گلگون‌کفن به‌ویژه شهدای مظلوم اغتشاشات اخیر ادای احترام نموده و حسن عافیت جانبازان سرافراز آن نیروی الهی را از پیشگاه خالق حفیظ آرزومندم.

اقدامات جان‌برکفان فرماندهی نیروی انتظامی کشور در طول سال‌های گذشته و در حوزه‌های مختلف، از جمله اقدامات دشمن‌شکن آن‌ها در مقابله با فتنه‌ها، تأمین امنیت اجتماعی جامعه، مقابله با قاچاقچیان موادمخدر، جان‌فشانی در مرزها و سایر اقدامات این عزیزان، همواره قابل تقدیر و سپاس بوده است. 

اینک نیز مقابله‌ متعهدانه و از خودگذشتگی کارکنان مؤمن و انقلابی آن فرماندهی معزز در تقابل با اغتشاشگران و تروریست‌ها و ابراز دشمنی آشکار استکبار و صهیونیزم جهانی، حکام مرتجع منطقه و مزدوران تجزیه‌طلب آشوبگر و افراد ناآگاه و فریب خورده، نشان از موفقیت‌های تحسین‌برانگیز آن فرماندهی در انجام وظایف دارد و قدردانی امّت فهیم و ولایت‌مدار میهن اسلامی‌مان مؤید محبوبیت نیروی انتظامی است.

به حول و قوه‌ الهی این دسیسه نیز همانند دیگر توطئه‌های از پیش طراحی شده با شکستی مفتضحانه روبرو می‌گردد و دگر بار رسوایی فتنه‌افکنان را رقم می‌زند. سربازان گمنام آقا امام زمان (عج) در سنگر عظیم مبارزه و جهاد به همراه جامعه‌ هوشیار و قدرتمند اطلاعاتی کشور، همکاری با جان‌برکفان آن نیرو را در حفظ امنیت پایدار، بر خود فرض می‌دانند و در انجام این وظیفه‌ خطیر الهی اهتمام خواهند ورزید.

سیّد اسماعیل خطیب/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار